Με το «δεξί» στο 10ο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου, Θέμις, Αριστοτέλης και Νόμος-Τα στατιστικά των αγώνων της πρώτης μέρας και οι φωτογραφίες των ομάδων-Ο Θεσσαλονικιός Οικονόμου νικητής στα τρίποντα-Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

Οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης Θέμις, Νόμος και Αριστοτέλης ξεκίνησαν με το «δεξί» το 10ο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου στους αγώνες οι οποίοι έλαβαν χώρα στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων.

ΘΕΜΙΣ – ΗΛΕΙΑ 61-25 (9-8, 17-8, 22-7, 13-2)

Παρά το καλό ξεκίνημα των δικηγόρων της Ηλείας και τις σθεναρές τους αντιστάσεις έως και το ημίχρονο, δεν κατάφεραν τελικά να κρατηθούν κοντά στο σκορ και παραδόθηκαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους στο δεύτερο ημίχρονο. Δίκαιη η επικράτηση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, Θέμις.



ΧΑΝΙΑ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 47-28 (7-6, 11-05, 15-09, 14-08)

Η οικοδέσποινα ομάδα των Χανίων με όπλο την καλή της άμυνα σε όλο το παιχνίδι και βρίσκοντας σκορ όσο περνούσε ο χρόνος, επιβλήθηκε της ομάδας της Κορίνθου η οποία πλήρωσε την επιθετική της αφλογιστία με αποτέλεσμα την ήττα της στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.



ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 64-45 (17-14, 20-11, 10-09, 17-11)

Τα Ιωάννινα κεφαλαιοποίησαν τον επιθετικό τους πλουραλισμό και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον τα κενά διαστήματα της Καλαμάτας φθάνοντας σε μια εύκολη νίκη.


Τα στατιστικά των υπολοίπων αγώνων και οι φωτογραφίες των ομάδων











Ο Θεσσαλονικιός Οικονόμου νικητής στα τρίποντα



Παλιό καλό κρασί «κέρασε» τους συναγωνιζόμενους του ο Θεσσαλονικιός Γιώργος Οικονόμου της ομάδας Αριστοτέλης. Με χέρι αλφάδι και συνολικά, στους τρεις γύρους που αγωνίστηκε 24 στα 45 τρίποντα σήκωσε την κούπα στο διαγωνισμό τριπόντων.

Στον τελικό αντιμέτωποι ήρθαν ο νικητής Γιώργος Οικονόμου  και ο Ηρακλειώτης συνάδελφός του Γιώργος Μαζαράκης. Εννιά στα δεκαπέντε είχε ο Οικονόμου και επτά στα δεκαπέντε ο Μαζαράκης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια