Νταμπλ-σκορ (34-68) των νεανίδων του Αρη επί του Πελασγού- Βαγγέλης Κουλακιώτης: «Η ομάδα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι»-Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Χωρίς να προβληματιστούν καθόλου οι νεάνιδες του Αρη πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επικρατώντας με 34-68 του Πελασγού Μεγαλόπολης. Οι «κίτρινες» πήραν από την αρχή σημαντική διαφορά και την αύξαναν μέχρι το φινάλε του αγώνα.
Δεκάλεπτα: 8-20, 18-36, 29-49, 34-68
Διαιτητές: Μηλαπίδης-Χατζηχαρίσης
Πελασγός(Τσατσούλης): Μπούρα, Χρανιώτη 4, Παναγιώτου, Αριδά, Αγγελοπούλου, Δημάδη, Παπαγγελή 4, Τσιντώνη 4, Σεφέρου 2, Σταβαράκη 7, Μιχολιά 5(1), Καντέλη 8.   
Αρης(Κουλακιώτης-Ξενίδης): Τσινέκε Ε. 12, Τσινέκε Κ. 9(1), Αβρονιδάκη 6, Σικαλίδου 1, Γκρίτζαλη 14, Γιαννουσίου 3, Θωμόγλου 7(1), Νιγδέλη 3, Βαντσιούρη 4, Ουζούνη, Μπουντούκα 9, Κυριακοπούλου. 

Βαγγέλης Κουλακιώτης: «Η ομάδα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι»


Ο προπονητής του Άρη Βαγγέλης Κουλακιώτης μετά τη νίκη επί του Πελασγού δήλωσε: «Γνωρίζαμε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων και αυτό μας βοήθησε στο να ξεκουράσουμε κάποιες παίκτριες για τους επόμενους δύο αγώνες. Το θετικό είναι ότι η ομάδα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Εμείς περιμένουμε το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ Πρωτέα και Παναθηναϊκού για να δούμε εάν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση».














Ο αγώνας είναι προσφορά:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια