Ματαλόν και Καλαϊτζίδης στο καλοκαιρινό καμπ του Αθλου Αλεξάνδρειας-Φωτορεπορτάζ

Πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας  για το 4ο basketball camp της Ακαδημίας Αθλος. Πολύ μεγάλη η συμμετοχή των παιδιών και αμείωτη η προσπάθειά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πάθος, συγκέντρωση στην προσπάθεια αλλά και αγώνες,κέφι και πειράγματα είχαν την τιμητική τους.

Προπονητές αφοσιωμένοι στη δουλειά τους συμβούλευαν και καθοδηγούσαν κάθε παιδί ξεχωριστά, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού παρόντες και πανέτοιμοι να δώσουν την βοήθειά τους και ο εκπληκτικός καλεσμένος της πρώτης μέρας Μάριο Ματαλόν έπαιξε με τα παιδιά και τους έδειξε τα προσωπικά του «κόλπα».

Με την παρουσία του γκαρντ του Ηρακλή Δημήτρη Καλαιτζίδη που ενθουσίασε με την ομιλία του αλλά και με τα παιχνίδια που έπαιξε με τα παιδιά, ολοκληρώθηκε την Τρίτη η δεύτερη μέρα του καμπ.

Ακόμα μεγαλύτερη η συμμετοχή στη δεύτερη μέρα με το αγωνιστικό θερμόμετρο και το πάθος για το μπάσκετ να χτυπάει κόκκινο.

Εξαιρετικό επίσης το πρόγευμα των νεαρών αθλητριών και αθλητών του καμπ με το κρουασάν του φούρνου" ΠΙΝΑΚΩΤΗ" αλλά και τους χυμούς και τα νερά που προσφέρει καθημερινά η ΚΑΒΑ ΠΕΚΙΑΡΙΔΟΥ να γίνονται ανάρπαστα.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια