«Δύο στα δύο» για τις νεάνιδες του Παναθηναϊκού-Επικράτησαν με 41-64 του Ηροδότου- Γιώργος Καντζιλιέρης: «Όταν βελτιώσαμε την άμυνά μας ήρθε η νίκη»-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Εχοντας προβάδισμα σε όλο τον αγώνα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 41-64 του Ηροδότου πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη του στο Πανελλήνιο Νεανίδων που συνεχίζεται στο Τσοτύλι.

Η Αθηναϊκή ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα και προηγήθηκε με 6-14, αλλά ο Ηρόδοτος κατάφερε να μειώσει στο καλάθι (16-18) λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Με σερί 8-0 οι «πράσινες» έφεραν για πρώτη φορά τη διαφορά σε διψήφιο νούμερα (16-26) στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου και τη διατήρησαν μέχρι τις αρχές του τρίτου, όταν οι Κρητικές μείωσαν σε29-35. Αμέσως ο Παναθηναϊκός με σερί 2-15, ανέβασε τη διαφορά σε 31-50, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι.

Δεκάλεπτα: 16-20, 24-33, 34-54, 41-64
Διαιτητές: Ελευθεριάδης-Ντόγκας
Ηρόδοτος(Δεδελετάκη): Μπαλαμούτσου, Μαυράκη, Γιαλαμά 12, Μανουκάκη 2, Βασίλογλου, Βερίγου, Μαλιαράκη, Λογοθέτη 9, Νίχλου 8(2), Γαλανάκη 10(1).  
Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης-Αχριμανδρίτης): Κασδαγλή 2, Γκαγκανάτσου 2, Τσέτα 8, Φρίμα 2,  Σαπαλίδου 5, Πράπα 15(1), Κυρίου, Στούπα 11, Τσιρογιάννη, Εζέτζα 19, Καράντζαλου, Κακούρη.

Γιώργος Καντζιλιέρης: «Όταν βελτιώσαμε την άμυνά μας ήρθε η νίκη»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Καντζιλιέρης, δήλωσε μετά το τελος του αγώνα:

«Σήμερα ξεκινήσαμε έχοντας πρόβλημα στην αμυντική μας λειτουργία. Καταφέραμε και βελτιώσαμε την άμυνά μας στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα και σε συνδυασμό με την καλή επιθετική εικόνα που είχαμε από την αρχή καταφέραμε και «χτίσαμε» τη διαφορά που θέλαμε. Το τελικό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Πάντα ως Παναθηναϊκός έχουμε υψηλές προσδοκίες και θέλουμε να πρωταγωνιστούμε. Ο επόμενος αγώνας σίγουρα θα είναι πιο δύσκολος, ωστόσο εμείς θα δουλέψουμε όπως ξέρουμε για να πετύχουμε το στόχο μας».











Ο αγώνας είναι προσφορά:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια