Πρώτη επιτυχία για τις νεάνιδες του Ηροδότου-Επικράτησαν με 60-39 του Πελασγού- Μαρία Δεδελετάκη: «Δεν ήρθαμε εδώ για τουρισμό»-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Ξέφυγε στο σκορ μετά το 25ο λεπτό και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Πανελλήνιο Νεανίδων που συνεχίζεται στο Τσοτύλι ο Ηρόδοτος που επικράτησε με 60-39 του Πελασγού.

Δεκάλεπτα: 15-12, 28-23, 45-31, 60-39
Διαιτητές: Πετανίδου-Χατζηχαρίσης
Ηρόδοτος(Δεδελετάκη): Μπαλαμούτσου 3(1), Μαυράκη 6, Γιαλαμά 9(1), Μανουκάκη, Βασίλογλου, Βερίγου, Μαλιαράκη 10, Λογοθέτη 13, Νίχλου 14(4), Γαλανάκη 5.  
Πελασγός(Τσατσούλης): Χρανιώτη 2, Παναγιώτου 8(1), Αριδά, Αγγελοπούλου 3, Δημάδη, Παπαγγελή 4, Τσιντώνη 3, Σεφέρου 6, Σταβαράκη 2, Μιχολιά 5(1), Καντέλη 6.   

Μαρία Δεδελετάκη: «Δεν ήρθαμε εδώ για τουρισμό»

Η προπονήτρια του Ηρόδοτου, Μαρία Δεδελετάκη, μετά τη νίκη επί του Πελασγού δήλωσε τα εξής: «Για εμάς το παιχνίδι «κλειδί» ήταν αυτό με τον Άρη, το οποίο και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ο στόχος μας ήταν να καταλάβουμε την τρίτη ή την τέταρτη θέση. Αύριο θα διεκδικήσουμε την τέταρτη θέση, γεγονός που μας ικανοποιεί. Σίγουρα δεν διαθέτουμε το βάθος του πάγκου που έχουν οι ομάδες της Αθήνας, ωστόσο εμείς εδώ δεν ήρθαμε για τουρισμό. Ο Ηρόδοτος είναι ένα ιστορικό σωματείο και η φιλοσοφία μας είναι να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και ακόμα και όταν χάνουμε να μην γίνεται αυτό με μεγάλη διαφορά στο σκορ. Γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά και προσπάθεια στην Κρήτη έτσι ώστε η ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική».













Ο αγώνας είναι προσφορά:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια