Η εταιρεία Always χορηγός σε νεάνιδες και μίνι κοριτσιών του Παναθλητικού Συκεών

O Παναθλητικός Συκεών ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Always, η οποία για τη σεζόν 2017-2018 θα αποτελεί τον βασικό χορηγό των τμημάτων νεανίδων και μίνι κοριτσιών του συλλόγου.

Πρόκειται για άλλη μια σπουδαία συνεργασία του συλλόγου ο οποίος κατορθώνει να γίνεται ελκυστικός για αρκετές μεγάλες ελληνικές εταιρείες οι οποίες επιλέγουν να διαφημιστούν μέσω του Παναθλητικού στο γυναικείο μπάσκετ.

Η Always σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζουν κορίτσια αθλητικών ομάδων σε όλη την Ελλάδα ώστε να συνεχίσουν να ξαναγράφουν τους κανόνες γεμάτες αυτοπεποίθηση. Άλλωστε ο αθλητισμός κάνει τις έφηβες να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σκοπός της Always είναι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, διότι κάθε κορίτσι έχει δικαίωμα να ακολουθεί το όνειρό του. www.epithimies.gr/always.

Ο γενικός γραμματέας του Παναθλητικού Συκεών Γιώργος Μίλκας δήλωσε για αυτή τη νέα συνεργασία: «Καλωσορίζουμε την προσπάθεια της Always για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των νέων κοριτσιών. Για τον σύλλογό μας που έχει την μεγαλύτερη ακαδημία μπάσκετ κοριτσιών στην Β. Ελλάδα αποτελεί σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών για τη στήριξη όλων αυτών των νέων κοριτσιών στην ηλικία της εφηβείας. Πραγματικά τέτοιες δράσεις είναι άξιες συγχαρητηρίων».

Για να δείτε περισσότερα για αυτή τη δράση, επισκεφτείτε τον ακόλουθο δεσμό

http://www.ab.gr/always goo.gl/6KQtf9content  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια