Σταμπή : «Οι ομάδες χτίζονται στις συνθήκες που προσφέρει η ΑΕ Πυλαίας»

Συνέντευξη παραχώρησε στο  http://www.spotakia.com  η Στέλλα Σταμπή την οποία και αναδημοσιεύουμε:

Ένα από τα καλύτερα PG έφυγε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς , μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά  Πως αισθάνεσαι στη νέα σου ομάδα;

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Απόλλωνα Καλαμαριάς γι αυτά τα δυο χρόνια και ιδιαιτέρως τα κορίτσια για τη στήριξη και τη βοήθεια που μου έδωσαν.
Ήταν μια πετυχημένη χρονιά για μένα η περσινή και θεωρώ ότι το ενδιαφέρον που έδειξε η ομάδα της Πυλαίας προς το πρόσωπό μου με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση.
Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελέσω μέρος αυτού του ιστορικού σωματείου. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή να βρίσκομαι στην Πυλαία και από τη πρώτη στιγμή η διοίκηση και οι συμπαίκτριες μου με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο για μένα».

Τι σε έκανε να επιλέξεις την ΑΕ Πυλαίας ως επόμενο σταθμό της καριέρας σου;

«Η επιλογή μου να συνεχίσω στην ομάδα της Πυλαίας ήταν η πολύ θερμή προσέγγιση από τη διοίκηση της Πυλαίας ιδιαίτερα από τον κύριο Μποζίνη και από τον κύριο Καχριμάνη και φυσικά η εμπιστοσύνη που δείχνει η coach σε μένα από τις πρώτες μας συζητήσεις . Η εμπιστοσύνη για μένα είναι ένα βασικό κομμάτι και η ομάδα της Πυλαίας μου το πέρασε με το δικό της τρόπο».

Με τη δική σου προσθήκη η ΑΕ Πυλαίας ίσως τη φετινή χρονιά να είναι η πιο πλήρης ομάδα στην περιφέρεια. Πιστεύεις ότι αυτή η διαπίστωση εφόσον επιβεβαιωθεί μπορεί να σας φέρει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα;

«Ναι η ομάδα φαίνεται να έχει ένα πολύ καλό ρόστερ φέτος με δυνατή περιφέρεια αλλά πάντα τη διαφορά κάνει η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις από την καθεμιά ξεχωριστά αλλά και ως σύνολο.
Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
 Αυτό πιστεύω θα μας φέρει σε μια βαθμολογική θέση που έχει θέσει ως στόχο η ομάδα».

Η ΑΕ Πυλαίας φέτος έριξε το μέσο όρο ηλικίας και δημιούργησε ένα νεανικό σύνολο. Πιστεύεις ότι το νεαρό της ηλικίας θα παίξει το ρόλο του στη διάρκεια του πρωταθλήματος;

«Η αλήθεια είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι μικρός αλλά αυτό για μένα σημαίνει περισσότερη όρεξη για δουλειά και μεγαλύτερο πείσμα σε κάθε μας προσπάθεια. Άσχετα με την ηλικία το καλό κλίμα είναι αυτό που φέρνει τις επιτυχίες σε μια ομάδα.

Παρ όλα αυτά για μένα το νεαρό της ηλικίας είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα μας και θα έχουμε διάρκεια στο πρωτάθλημα αλλά η coach είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο και γι αυτήν την επιλογή.  Σίγουρα θα έχει ένα καλό πλάνο».

Το Διοικητικό , τεχνικό και προπονητικό team της Α.Ε.Πυλαίας τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι γίνεται σοβαρή και καλή δουλειά στο σύλλογο . Είναι ένα κομμάτι το οποίο καθιστά σε σένα ένα αίσθημα εμπιστοσύνης και ένα κίνητρο για τη φετινή μεγάλη προσπάθεια, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας;

«Από τις πρώτες μου επαφές με τη διοίκηση και το προπονητικό team της Α.Ε. Πυλαίας φάνηκε ότι είναι ένα σοβαρό σωματείο που έχει όραμα για την ομάδα.
 Φυσικά αυτό για μένα και για κάθε παίκτρια νομίζω είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τη νέα χρονιά και θα κάνω ότι μπορώ μέσα από τη δουλειά μου για να δείξω έτσι και τη μεγάλη μου ευχαρίστηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η Πυλαία.

Οι ομάδες χτίζονται κάτω υπό αυτές τις συνθήκες που προσφέρει η Πυλαία και αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος που οδηγεί στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει ως ομάδα. Να έχουμε λοιπόν μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολύ όρεξη για δουλειά μέσα στο γήπεδο». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια