Ήταν όλοι στη Δράμα για να τιμήσουν τον Μάνθο Κατσούλη

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και μπροστά σε περίπου 1.000 φιλάθλους που κατέκλυσαν το κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Κραχτίδης» στη Δράμα διοργανώθηκε με επιτυχία ο φιλικός αγώνας προς τιμή του Μάνθου Κατσούλη.

Αρχικά πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του μουσείου του ΚΑΟΔ (όπου εκτίθενται ιστορικά κειμήλια από την περίοδο της δεκαετίας του ΄50 μέχρι και την πρόσφατη περίοδο) παρουσία πολιτικής και στρατιωτικής αρχής ενώ στον αγιασμό χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος.

Στη συνέχεια διεξήχθη φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του ΚΑΟΔ και των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας. Η σύνθεση των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας: Mασλαρινός, Κωνσταντινίδης, Γιαννουζάκος, Κορωναίος, Κακιούσης, Καραποστόλου, Γρίψιος, Κανακάκης, Χαραλαμπίδης Λάιος με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Στην ανάπαυλα του αγώνα, τιμήθηκε τον κορυφαίο Δραμινό Καλαθοσφαιριστή Μάνθο Κατσούλη. Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε όταν η -84 ετών- μητέρα του κα. Χρυσούλα του επέδωσε τιμητική πλακέτα μετά από παρότρυνση των καλαθοσφαιριστών.

Μια τιμή που όφειλαν όλα για τον άνθρωπο που είναι ο 10ος σκόρερ όλων των εποχών στο μπάσκετ και ο οποίος φόρεσε το εθνόσημο σε 165 αγώνες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Kοκολάκης, Παραμανίδης, Στεργάκος, Κορωναίος, Ιωαννίδης και η ομάδα του ΠΑΟΚ (1974) ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος και ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.


Αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Δράμας. Την δική του «πινελιά» στην εκδήλωση έβαλε ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής όπου εκτός των άλλων παρουσίασε το βιβλίο του «Είμαστε πια Πρωταθλητές».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια