Β. Χρηστίδης: «Περιμένουμε κόσμο και... τραυματίες!»

Φιλικά τέλος... Η ώρα των επίσημων αγώνων αρχίζει με το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 στα Χανιά και στο Ρέθυμνο. Για την Εθνική Νέων Ανδρών, στα Χανιά και στο κλειστό της Κλαδισού το Σάββατο (15/7) με την αναμέτρηση απέναντι στην Τσεχία(21.15). Ο Βασίλης Χρηστίδης, ένας από τους παίκτες που θα κληθούν να δώσουν λύσεις στη ρακέτα, κάνει τον μίνι... απολογισμό του.

«Η περίοδος των φιλικών τελείωσε. Ο αγώνας με την Ισπανία ήταν το τελευταίο τεστ για εμάς. Νιώθουμε έτοιμοι και πιστεύουμε πως θα είμαστε έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνουμε ότι κάνουμε πάντα: Να προχωρήσουμε αγώνα με αγώνα, να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την ίδια συγκέντρωση και ενέργεια».

Ο σέντερ του Άρη είναι πολύ προσεκτικός όταν η κουβέντα φτάνει στους στόχους της ομάδας στη διοργάνωση: «Τίποτα περισσότερο από αυτό που μόλις ανέφερα. Προσοχή σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Και να προχωρήσουμε... Όσο γίνεται περισσότερο».

Οι Έλληνες παίκτες με μία ακόμη διοργάνωση να διεξάγεται στη χώρα μας, μετά το Ευρωπαϊκό Εφήβων το 2015 στο Βόλο και το Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών το 2016 στη Χαλκίδα, ξέρουν καλά πως η εξέδρα μπορεί να δώσει ενέργεια: «Περιμένουμε στα επίσημα παιχνίδια πλέον να δούμε γεμάτο γήπεδο. Η βοήθεια του κόσμου, η παρουσία του, είναι για εμάς ένα ακόμη τεράστιο κίνητρο».


Ο Χρηστίδης περιμένει να δει κόσμο στο γήπεδο, αλλά περιμένει να δει και αυτός αν τελικά η ομάδα θα έχει τη βοήθεια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και του Μιχάλη Λούντζη, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να έχει ήδη αφήσει την Κρήτη εξαιτίας του τραυματισμού του στον αγώνα με την Ιταλία: «Σίγουρα μας επηρέασε η απουσία των παιδιών στην προετοιμασία και στα φιλικά, αλλά προσπαθήσαμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι το καλύτερο δυνατό. Και τους περιμένουμε να ενταχθούν στους επίσημους αγώνες πια στην ομάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια