Μάλαμα διετίας σε γυναίκες και ακαδημίες του ΚΑΟ Μελισσίων-Τι δήλωσε η γνωστή προπονήτρια

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας, για ακόμα δύο χρόνια, με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας, Μαργαρίτα Μάλαμα.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη της περίοδο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, στόχος της coach για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα είναι να παρουσιάσει ένα σύνολο ακόμα πιο ανταγωνιστικό ώστε να αντεπεξέλθει, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, στις προκλήσεις του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ολοκληρωθεί ήδη οι περισσότερες κινήσεις (ανανεώσεις, προσθήκες) ενόψει της ερχόμενης περιόδου και θα ανακοινωθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Παράλληλα, κοινή επιθυμία διοίκησης και προπονητικού επιτελείου είναι να αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια, ακόμα πιο αποτελεσματικά και σύγχρονα, το επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας του Συλλόγου, που στηρίζεται κατά βάση σε νέες και φιλόδοξες αθλήτριες. Προς αυτή την κατεύθυνση και στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος του ΚΑΟ Μελισσίων, η Μαργαρίτα Μάλαμα αναλαμβάνει και την τεχνική καθοδήγηση ολόκληρης της γυναικείας πυραμίδας, με στόχο τη στελέχωση της γυναικείας ομάδας με αθλήτριες οι οποίες θα προέρχονται από τις υποδομές του Συλλόγου, που αριθμούν 110 κορίτσια και είναι από τις μαζικότερες σε όλη την Αττική.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με το Σύλλογο των Μελισσίων. Αυτό που έχω καταλάβει έως τώρα είναι ότι η φιλοσοφία των ανθρώπων που διοικούν τον ΚΑΟ Μελισσίων ταιριάζει πολύ στο δικό μου τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Ο στόχος μας είναι βάλουμε τις βάσεις για κάτι καλό για τη συνέχεια, διατηρώντας πάντα τη γυναικεία ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο στην Α2 Κατηγορία και ταυτόχρονα χτίζοντας τις υποδομές και ακαδημίες των κοριτσιών, με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν τα κορίτσια μας να δουλεύουν σε ποιοτικό και στοχευμένο πρόγραμμα ανάλογα με την ηλικία τους.», ήταν τα πρώτα λόγια της Μαργαρίτας Μάλαμα μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Μαζί της, στο προπονητικό team της ομάδας, παραμένει ο Παντελής Οικονόμου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια