Ανανέωσε και ο Γιώργος Τριχόπουλος με τον ΑΣ Καρδίτσας

O ΑΣ Καρδίτσας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με το Γιώργο Τριχόπουλο, ο οποίος θα είναι για δεύτερη συνεχή σεζόν στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο 30χρονος, ύψους 1.93 μ. γκαρντ-φόργουορντ, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περυσινής πορείας της ομάδας, η οποία κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Εθνική.

Διακρίνεται για το ολοκληρωμένο παιχνίδι του, αλλά και την ικανότητα στο μακρινό σουτ, καθώς πέρυσι ηγήθηκε της ομάδας έξω από τη γραμμή του τριπόντου, με 55 εύστοχα σουτ.
Παράλληλα, είναι ένας αθλητής με μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, μετρώντας 63 συμμετοχές στην Α1 και 115 στην Α2 Εθνική.

Στην Α2 Εθνική, κατηγορία στην οποία ο Τριχόπουλος επιστρέφει μετά από διάλειμμα ενός έτους με τον Α.Σ.Κ., αγωνίστηκε με το Ρέθυμνο, τον Πανελευσινιακό και το Φίλιππο Βέροιας. Έχει επίσης παρουσία στις εθνικές ομάδες με 30 συμμετοχές στις ομάδες Παίδων και Νέων.


Με την παραμονή και του Τριχόπουλου, ο ΑΣ Καρδίτσας διατηρεί στο ρόστερ του τον κορμό της περυσινής ομάδας και ταυτόχρονα, ανανεώνει με αθλητές με αγωνιστική προσωπικότητα αλλά και εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, στη μάχη του οποίου θα μπει τον Οκτώβριο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια