Καρλάφτη: «Θέλουμε οι κόποι μας να ανταμειφθούν»

Αντίστροφα για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (Β’ Κατηγορία) που θα γίνει στο Εϊλάτ του Ισραήλ μετρά η Εθνική Ομάδα. Η Ρένια Καρλάφτη λίγες ώρες πριν την αναχώρηση μιλάει για την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τονίζοντας ότι η άνοδος είναι μέσα στις δυνατότητες της Εθνικής αν και τίποτα δεν είναι εύκολο.

Είναι έτοιμη η Εθνική Νέων Γυναικών για να ριχτεί στη μάχη του Ευρωμπάσκετ;

Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμες και θεωρώ ότι με την  προσθήκη της Μαριέλλας Φασούλα θα παρουσιαστούμε πιο δυνατές, καθώς είναι δεδομένο ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη διοργάνωση.

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

Στόχος μας είναι να πάμε όσο γίνεται καλύτερα και μέσα στο παρκέ να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να παίξουμε καλό μπάσκετ, καθώς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας. Θέλουμε οι κόποι μας να ανταμειφθούν.

Η Εθνική μπορεί να καταφέρει να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία;

Φυσικά και μπορούμε και πιστεύω ότι ο στόχος είναι εφικτός. Η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί να τα καταφέρει. Βέβαια δεν θα έχουμε εύκολο έργο και για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται να παρουσιαστούμε πάρα πολύ δυνατές στο παρκέ. Πάντα αγωνιζόμαστε για το καλύτερο δυνατό και το ίδιο θα κάνουμε και στους αγώνες στο Ισραήλ.

Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Εθνική;


Εχουμε πάθος, αγωνιστικότητα, μαχητικότητα και παίζουμε η μία παίκτρια για την άλλη. Το τελευταίο θεωρώ ότι είναι και το πιο σημαντικό στην προσπάθεια που θα κάνουμε το Ισραήλ. Αγαπάμε την Εθνική πάρα πολύ και θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία. Ελπίζω στο τέλος να τα έχουμε καταφέρει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια