Τσάπας: «Τεράστια επιτυχία για τις κορασίδες του Φάρου Κερατσινίου»

Ο πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου Βαγγέλης Τσάπας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών για την σημαντική επιτυχία των κορασίδων του συλλόγου που αύριο διεκδικούν το πρωτάθλημα Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο farosbc.gr:

«Η αυριανή μέρα είναι από τις πιο ένδοξες στην ιστορία του συλλόγου μας. Τα τελευταία χρόνια με οδηγό το αντρικό τμήμα και άξιο συνοδοιπόρο το γυναικείο τμήμα γευτήκαμε τεράστιες επιτυχίες. Όμως, η αυριανή μέρα που θα βιώσει το τμήμα των κορασίδων μας είναι πραγματικά το πιο όμορφο κερασάκι σε μια υπέροχη τούρτα. Θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον Παναθηναϊκό για τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στις κορασίδες. Τεράστιο μεγαλείο για τον σύλλογο μας!».

Για να συνεχίσει, λέγοντας: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή τους, Γιώργο Λειβάδη, ο ερχομός του οποίου στο Σύλλογό μας σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τα γυναικεία τμήματα άλλαξε ριζικά την κατεύθυνση τους. Πολλά συγχαρητήρια στις πρωταγωνίστριες και βέβαια στους γονείς τους οι οποίοι καταλαβαίνουμε όλοι μας πόσο περήφανοι αισθάνονται αυτήν την στιγμή».

Για να ολοκληρώσει τις δηλώσεις του τονίζοντας: «Αύριο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος τους αξίζει μια τεράστια αγκαλιά κι εύχομαι στο μέλλον σ’όλους τους τομείς της ζωής τους να έχουν ανάλογες στιγμές κι επιτυχίες.Η αυριανή μέρα είναι μια μέρα δικαίωσης για όσους έβαλαν ένα λιθαράκι ώστε ο Σύλλογος του Φάρου Κερατσινίου να είναι μέσα στους κορυφαίους του ελληνικού μπάσκετ!

Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας! Και να μην ξεχνάνε ποτέ και στα εύκολα και στα δύσκολα…

Φάρος είσαι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια