Ενισχύονται σημαντικά οι Γαλάζιοι με Γιαννούλη, Μπασδάνη, Βασιλόπουλο και Ξυγωνάκη- Ο Στράτος Βαρδαξής αναλαμβάνει την ομάδα νέων-Παραμένει ο βασικός κορμός

Σημαντικές προσθήκες για  τους Γαλάζιους που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΘ.

Ο πρώτος στόχος του κόουτς Παπαδουλη ήταν ο βασικός κορμός της ομάδας που πραγματοποίησε μια εκπληκτική πορεία στον δεύτερο γύρο να παραμείνει κάτι που συνέβη και ικανοποιεί πολύ το τεχνικό τιμ των Παπαδουλη-Βαρδαξή.

Προς το παρών όλοι οι παίκτες της ομάδας παραμένουν στο ρόστερ  εκτός του Βασίλη Παπαϊωάννου που παραχωρήθηκε  στον Φρυγανιώτη και του αρχηγού Σταμάτη Γογγάκη που θα εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία και όλα δείχνουν πως επιστρέφει στην Κέρκυρα. Η προσφορά του στην ομάδα τεράστια. Επισης ο νεαρός Πρεδαρης αποκτήθηκε από την ομάδα της Ευκαρπίας. Σε όλους τους παίκτες οι άνθρωποι της ομάδας εύχονται καλη σεζόν με υγεία και επιτυχίες

Στα μεταγραφικά η ανδρική ομάδα ενισχύεται με τους γκαρντ Βασίλη Γιαννούλη και Δημήτρη Μπασδάνη που αγωνιζόταν πέρυσι στους Ικάρους Σερρών και Κεραυνό Ωραιοκάστρου αντίστοιχα.

Ο Μπασδανης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας δήλωσε πως κομβικό ρόλο στο να έρθει στην ομάδα έπαιξε η παρουσία του γυμναστή της ομάδας Θοδωρή Ονάσογλου με τον οποίο ανυπομονεί να κάνει μια επίπονη προετοιμασία.

Στις θέσεις 3-4 η ομάδα ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη του Βασίλη Βασιλόπουλου που προέρχεται από τα σπλάχνα του Ηρακλή και επιστρέφει ύστερα από χρόνια σε γνώριμα γι αυτόν λημέρια.

Πολλά ποντάρουν οι άνθρωποι της ομάδας στον νεαρό γίγαντα Παύλο Ξυγωνάκη ύψους 2.07 που αποκτήθηκε με υποσχετική από τον Πιερικό Αρχέλαο. Ο Ξυγωνάκης μαζί με τον Χαλκιά θα γεμίσουν την ρακέτα της ομάδας και η παρουσία του σίγουρα ενισχύει Ιδιαίτερα και την ομάδα των νέων που φιλοδοξεί να κάνει μια πολύ καλή παρουσία την επόμενη σεζόν με τον κόουτς Βαρδαξή στο τιμόνι.

Στην ομάδα των νέων αναμένεται να συνεισφέρουν τα μέγιστα στις θέσεις 3-4 και οι Νικόλαος Σταμούλης από τον Μέγα Αλέξανδρο Εχεδώρου και ο Δημήτρης Τζηκόπουλος από το Νέο Ρύσιο.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια