O Μιχάλης Βλάχος ευχαριστεί τη ΧΑΝΘ και συνεχίζει στο Ανατόλια

Έκλεισε ένας κύκλος για τον Καστοριανό  γκαρντ Μιχάλη Βλαχο. Μετά από τρία χρόνια στην ΧΑΝΘ (δανεικός από την Καστοριά-φοιτητής ΤΕΦΑΑ) αποχωρεί με το βλέμμα στο μέλλον.

Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό μετά από όλη αυτή την διαδρομή, γράφει στην προσωπική του σελίδα: «Μετά από μια τριετία στον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος αποχωρώντας, θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της ΧΑΝΘ για την συνεργασία. Τους παράγοντες, τους προπονητές μου και τους βοηθούς τους και φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου.

Τρία χρόνια γεμάτα με σημαντικά οφέλη σαν άνθρωπος και αθλητής. Νομίζω ότι δούλεψα και ανταποκρίθηκα στις ευκαιρίες που μου δόθηκαν. Αγαπώ το μπάσκετ και πιστεύω ότι μέσα από στόχους, πίστη, ανησυχίες και καθημερινή δουλειά μπορείς να βελτιώνεσαι καθημερινά και να αναζητείς τιε προκλήσεις του μέλλοντος.

Δύσκολοι καιροί για το άθλημα αλλά είμαι σίγουρος ότι επιλέγω την ομάδα με τις καλύτερες συνθήκες που μπορούν να καλύψουν έναν ανταγωνιστικό αθλητή. Εύχομαι στην ΧΑΝΘ μόνο επιτυχίες για την ερχόμενη σαιζόν σε όλα τα τμήματα της».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια