Η Εύα Γράψα στον Παναθλητικό-Τι δήλωσε για την παίκτρια ο Ατακτίδης

Ο Παναθλητικός Συκεών συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση προσθέτοντας στο ρόστερ του,  την Εύα Γράψα (16 ετών, 1.74, 1-2) ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς του Ελληνικού μπάσκετ.

Είναι μέλος της Εθνικής Κορασίδων ενώ την παρούσα στιγμή βρίσκεται με την εθνική στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας για τη συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ των Σκοπίων.

Η Εύα Γράψα, η οποία κατάγεται από το Αγρίνιο έχει αγωνιστεί σε Αργοναύτες Αγρινίου, Νίκη Λευκάδας, ΜΕΝΤ, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Μαντουλίδη ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Αρη και είχε σπουδαία συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΚΑΣΘ. Με την ίδια ομάδα αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων κατακτώντας την τρίτη θέση.


Ο κόουτς Ατακτίδης αφού καλωσόρισε την Εύα στην ομάδα δήλωσε: «Χαιρόμαστε πολύ που ένα τόσο σπουδαίο ταλέντο έρχεται στην Παναθλητικό. Ήταν από τους αρχικούς μεταγραφικούς μας στόχους για το παρόν και το μέλλον. Άλλωστε η ομάδα μας έχει και βασίζεται σε αρκετά νεαρά κορίτσια. Η Εύα θα ενσωματωθεί από την 1η ημέρα στην γυναικεία ομάδα και θα δουλέψουμε με σχέδιο και πλάνο για να έχει ρόλο παρά το νεαρό της ηλικίας της. Άλλωστε την γνωρίζω από την περσινή παρουσία μου στον Άρη και είχα εντυπωσιαστεί από τα τεχνικά της στοιχεία. Θεωρούμε ότι είναι ικανή να αντεπεξέλθει στο έπακρο. Αυτό είναι ο στόχος μας και για τα άλλα νεαρά κορίτσια που έχουμε στον σύλλογό μας. Ένα ταλαντούχο κορίτσι 16 -17 ετών πρέπει να έχει ρόλο σε γυναικεία ομάδα αν θέλουμε να χτίσουμε το μέλλον. Δυστυχώς αυτό δε συμβαίνει στην Ελλάδα, ενώ αντίθετα αποτελεί κανόνα στο εξωτερικό». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια