Γεράκου και Κογκαλίδου στον ΠΣ Ευκαρπίας-Το ρόστερ της ομάδας

Ο ΠΣ Ευκαρπίας ανακοίνωσε ότι το γυναικείο τμήμα του συλλόγου ολοκλήρωσε τις συμφωνίες για τις δύο τελευταίες μεταγραφές του. Συγκεκριμένα, τόσο η ταλαντούχα - πλην όμως γεμάτη παραστάσεις από όλα τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, Κογκαλίδου Μαρία , όσο και η πολύπειρη  Θάλεια Γεράκου θα αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018.

Οι συστάσεις για την αειθαλή Γεράκου θεωρούνται περιττές.  Ηγετική φυσιογνωμία του Αρη για πάνω από μια δεκαετία, με διακρίσεις τόσο για τα επιθετικά της επιτεύγματα όσο και για τις αμυντικές της επιδόσεις, επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας στην Αθήνα, στα παρκέ της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον ΠΣ Ευκαρπίας, επιλέγοντας να ενισχύσει την προσπάθεια που ξεκινά ο σύλλογος για ριζική ανανέωση και αναδιοργάνωση του γυναικείου τμήματος με επικεφαλής την Τάνια Σταϊκοπούλου , μεταλαμπαδεύοντας την πλούσια εμπειρία της στις ταλαντούχες νεαρές συναθλήτριες της.

Με τις τελευταίες αυτές προσθήκες, ολοκληρώθηκε  το αγωνιστικό παζλ της ομάδος μας το οποίο αποτελείται από τις:

Τάνια Σταϊκοπούλου (προπονήτρια)
Τομπουλίδου Δέσποινα
Κογκαλίδου Μαρία
Κατρακυλίδου Ελένη
Νικολη Δωρα
Γκάτσου Ζωή
Μακρίδου Αθηνά
Γεράκου Θάλεια
Ελευθεριαδου Δέσποινα
Λειβαδιώτου Μαρία
Μανουσαρίδου Ελεάννα
Κεκελη Ευδοκία
Αθανάτου Αρτεμη
Χαραλαμπίδου Κική
Δήμου Γεωργία
Κεντιρίδου Κατερίνα
Γιαμλόγλου Γεωργία
Καραβασίλη Ελενη

Την ομάδα πλαισιώνει ο φυσικοθεραπευτής Λαζαρίδης Ιωσήφ.

Η διοίκηση του ΠΣ Ευκαρπίας καλωσορίζει όλα τα μέλη του τμήματος στην οικογένεια του κι εύχεται σε όλους να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν μακριά από τραυματισμούς. «Η νέα εποχή του γυναικείου μας τμήματος ξεκινά και δεν βάζουμε όρια στα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας», καταλήγει η ανακοίνωση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια