Στο Κερατσίνι η Δίελα- Τεχνικό δίδυμο Λειβάδη-Παναγιωτόπουλου

Στον Φάρο Κερατσινίου θα συνεχίσει την καριέρα της η Ιωάννα Δίελα, η οποία αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο «τριφύλλι». Η Ελληνίδα γκαρντ, η οποία στο παρελθόν αντιμετώπισε προβλήματα με τραυματισμούς, ανοίγει νέα σελίδα στην καριέρα της. Το γεγονός το γνωστοποίησε ο ατζέντης της, Βασίλης Γιαπαλάκης.
Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής: "Η διεθνής Ιωάννα Δίελα μετά απο μια τετραετή καριέρα στο Παναθηναϊκό συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στον Φάρο Κερατσινίου".

Τεχνικό δίδυμο Λειβάδη-Παναγιωτόπουλου


Ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος είναι η νέα προσθήκη του Φάρου Κερατσινίου ως συνεργάτης του προπονητή Γιώργου Λειβάδη σε όλα τα γυναικεία τμήματα. Ειδικότερα, ο Παναγιωτόπουλος ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ομάδας του Φάρου, μιας ομάδας που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τόσες πολλές επιτυχίες χάρη στην οργάνωση τον προγραμματισμό αλλά και το μεράκι και τις φιλοδοξίες των ανθρώπων της. Για τους παραπάνω λόγους, είπα αμέσως “ναι” στην πρόταση που μου έγινε, αλλά και για έναν ακόμα, τον κόουτς Λειβάδη, έναν προπονητή με γνώσεις και ικανότητες αλλά κυρίως με ήθος, με τον οποίο θα συνεργαστώ. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω στην επίτευξη των νέων στόχων της ομάδας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια