Συνεχίζουν στους Champions Πανοράματος Αποστολίδου και Μύρβαλη

Ο αθλητικός σύλλογος Champions Πανοράματος ανακοίνωσε την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας του με τις προπονήτριες Αποστολίδου Κάλι και Μύρβαλη Αναστασία και τις εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η Κάλι Αποστολίδου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση, είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος. Σαν αθλήτρια έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μαραθώνα, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Ναύαρχο Βότση και Χορτιάτη. Έχει εργαστεί στις ακαδημίες του Ναύαρχου Βότση και στις ακαδημίες της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου (επί 11 συναπτά έτη), όπου και συνεχίζει.

Τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί μέλος του προπονητικού τιμ των Champions Πανοράματος όπου έχει αναλάβει με απόλυτη επιτυχία το τμήμα των ΒΑΒΥ STARS, αθλητών 2011-2012 γεννηθέντων ενώ ήταν προπονήτρια και στα 2nd και 3rd Preseason Champions Basketball Camp.

Η Αναστασία Μύρβαλη είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση, είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος. Από το 1994 μέχρι το 2013 αγωνίστηκε σε Αχιλλέα Περαίας, Ηρακλή, Θερμαϊκό Θέρμης, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και υπήρξε μέλος της Εθνικής Κορασίδων.


Στο παρελθόν έχει εργαστεί στις ακαδημίες του Μέγα Αλέξανδρου, στον Αχιλλέα Περαίας, και στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου. Έχει υπάρξει βοηθός στην Α2 και Α1 γυναικών με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και τώρα είναι πρώτη προπονήτρια στην τελευταία και στην Α2 κατηγορία. Έχει εργαστεί και σε καλοκαιρινά Basketball Camp. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια