Κακαρούδης: «Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ο Ηρακλής ξεπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο του Τρίτωνα στο Κύπελλο και ξεκίνησε με το... δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του. Ο Κώστας Κακαρούδης, που αναμένεται να αποτελέσει φέτος εκ των ηγετών των «κυανόλευκων», δήλωσε για τη νίκη στο πρώτο επίσημο ματς:

«Ξέραμε πως θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς αγωνιστήκαμε σε ένα μικρό γήπεδο με πάρα πολύ ζέστη (σ.σ. κλειστό του Στρέφη). Ήταν ουσιαστικά το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και σίγουρα δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Είχαμε κάποια πολύ καλά διαστήματα, κυρίως επιθετικά. Πήραμε μία εύκολη νίκη και σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης», τόνισε ο έμπειρος φόργουορντ του «Γηραιού» και πρόσθεσε αναφορικά με το θέμα της κατηγορίας που θα αγωνιστεί τελικά η ομάδα: «Ασφαλώς και στην Α2 θα πάμε για τη πρώτη θέση. Όσον αφορά την Α1, υπάρχει ένα πολύ καλό υλικό Ελλήνων παικτών και με την προσθήκη κάποιων Αμερικανών θα είμαστε καλύτεροι».

Ο Ηρακλής προετοιμάζεται πλέον για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Τετάρτη (20/9) στη Καρδίτσα την ομώνυμη ομάδα σε ένα σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια