Πάρος και Πεύκα πήραν τη σκυτάλη στα τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ

Η Πάρος και τα Πεύκα ήταν τα δύο μέρη που γέμισαν… μπάσκετ το Σαββατοκύριακο που πέρασε μέσα από τα τουρνουά MILKO 3X3. Με ψηλά το κεφάλι και πολύ κέφι περίπου 300 παιδιά έδωσαν το «παρών» στα δύο… ραντεβού.

Στο τουρνουά MILKO 3X3 στην Πάρο πήραν μέρος 150 παιδιά. Στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών νικητές αναδείχθηκαν ο Πάνος Τσώλης (Δημοτικό) και ο Γιώργος Μυτιληναίος (Γυμνάσιο-Λύκειο) και στον διαγωνισμό τριών πόντων ο Ιωάννης Χωριανόπουλος (Δημοτικό) και ο Παναγιώτης Γυφτόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο). Σημαντική βοήθεια στη διοργάνωση έδωσα το αθλητικό σωματείο ΑΟΠ. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, ο πρόεδρος ΚΔΕΠΑΠ, Θανάσης Μαρινόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΔΕΛΤΑ, Μανώλης Κουτσαφτάκης και εκπρόσωπος του ΑΟΠ, Ιάκωβος Αλιπραντης.

Στα Πεύκα πήραν μέρος 144 παιδιά με τον Γιώργο Κυργάκη να κερδίζει το διαγωνισμό ελεύθερων βολών και τον Σταύρο Οικονόμου τον διαγωνισμό τριών πόντων. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Νεάπολης/Συκεών, Αλέκος Σιμητόπουλος, ο πρόεδρος του ΑΣ Μαχητές Δόξας Πεύκων, Άγγελος Παντέλογλου, το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, Στέλιος Συμεωνίδης και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Τα MILKO 3X3 σου λένε «Πίστεψέ το» και έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding. Ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο (23-24/9) στην παραλία του Βόλου (έναντι Πανεπιστημίου) και στην Σκύδρα (αύλειος χώρος 1ου Δημοτικού Σχολείου).

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στα Πεύκα:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια