Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από το ΔΣ της ΕΟΚ σε επισήμους και κόσμο για το παιχνίδι της Εθνικής γυναικών στην Κοζάνη

Η Εθνική Γυναικών φιλοξενήθηκε στην Κοζάνη για τον δεύτερο αγώνα της Προκριματικής Φάσης του Ευρωμπάσκετ 2019 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Μεγάλη Βρετανία με την ελληνική ομάδα να κατακτά τη νίκη στο κατάμεστο ΚΓ Λευκόβρυσης.

ΤΟ ΔΣ της ΕΟΚ θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη,  τον Δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τον πρόεδρο του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης, Γιάννη Ιωαννίδη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διεθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ντζιοβάρα, τη Δ.Ε.Η.  Α.Ε. και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλό της, Μανόλη Παναγιωτάκη, το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας και τον πρόεδρό του, Μιχάλη Δουλγεράκη, την ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ και τον πρόεδρό της Δημήτρη Λαμπρόπουλο, την εθελοντική ομάδα Λευκοπηγής, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Ν. Κοζάνης) για τη συμβολή τους, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την ικανότητα της χώρας μας να διοργανώνει με απόλυτη επιτυχίες κορυφαίες αθλητικές διεθνείς συναντήσεις και διοργανώσεις.

 Και φυσικά ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και την Εθνική Ομάδα με την παρουσία του στον αγώνα, γεμίζοντας το ΚΓ Λευκόβρυσης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια