Ανακοίνωσε και επίσημα την Τσαφαρά το USF

To πανεπιστήμιο του  South Florida και ο  head coach Jose Fernandez ανακοίνωσαν την πρώτη φετινή μεταγραφή του πανεπιστημίου για το πρόγραμμα του 2018-19 που δεν είναι άλλη από την Ίριδα Τσαφαρά την 17χρονη γκαρντ του Σπόρτιγκ . Η διεθνής αθλήτρια ήταν γνωστό πως είχε υπογράψει letter of intention  έγγραφο επιλογής δηλαδή για να ενταχθεί στους Bulls στο ρόστερ του 2018-19 .


«Η Ίριδα ταιριάζει στο παιχνίδι της περιφέρειάς μας και χρειάζεται την κλάση της», δήλωσε ο Fernandez.  «Φέρνει διεθνή εμπειρία μαζί με υψηλού επιπέδου σωματειακή εμπειρία παράλληλα . Είναι πολύ ενδιαφέρον να φέρνουμε μια τόσο σημαντική νεαρή αθλήτρια στην οικογένεια των Bull.».

ΗΤσαφαρά μια 1.83 ύψους περιφερειακή από την Αθήνα στην Ελλάδα ,έχει πείρα και από την Εθνική κορασίδων . Η Τσαφαρά οδήγησε την ομάδα νεανίδων των Εσπερίδων Καλλιθέας στο final four,  ενώ τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Α2 γυναικών.

Η Τσαφαρά μεγάλωσε μέσα στο άθλημα του μπάσκετ . Ο πατέρας της Κώστας στην παρούσα φάση ιατρός στην Αθήνα, που όμως έπαιξε επαγγελματικά και κουτσάρισε ομάδες στην  Ελλάδα. Η Τσαφαρά προτίθεται να σπουδάσει αρχιτεκτονική στο USF .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια