Μαγαλιού: «Μόνο νίκες το 2018»

Στο δρόμο των επιτυχιών θέλει να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκλεισε το 2017 με εντός έδρας ήττα από τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Οι Θεσσαλονικιές έχουν δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή (07/01, 13.00) τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Η Αφεντούλα Μαγαλιού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τη μέχρι στιγμής πορεία τους, αλλά και τι περιμένει από το 2018. Αναλυτικά όλα όσα είπε η 38άχρονη γκαρντ…

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Η ομάδα ξεκίνησε πολύ θετικά, στη συνέχεια όμως είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα που σίγουρα δεν έπρεπε να γίνουν! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, που ήταν ένας από τους στόχους μας από την αρχή της σεζόν…».

Για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους στην Α1 Γυναικών: «Βασικός στόχος μας είναι να αφήσουμε πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα, να ανασυνταχθούμε και να φέρουμε μόνο νίκες στο σύλλογο!».

Για τις ευχές της για το 2018: «Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία πάνω από όλα και το νέο έτος να μας βρει περισσότερο δημιουργικούς και ανθρώπινους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια