Ζαφειρούδης: «Πιστεύω στο έμψυχο υλικό της ΧΑΝΘ»-Τι δήλωσε για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ

Την πρώτη συνέντευξη ως προπονητής της ΧΑΝΘ παραχώρησε Γιώργος Ζαφειρούδης στο περιοδικό «ΧΑΝΘ  Family» το οποίο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Ο έμπειρος τεχνικός μεταξύ άλλων είπε:

«Από τον ΠΑΟΚ έφυγα γιατί είχα την ανάγκη να νοιώσω περισσότερο ενεργός. Στα παιδοεφηβικά ουσιαστικά περίμενα την άνοιξη για να κοουτσάρω. Ο ΠΑΟΚ στον ενάμιση χρόνο που συνεργαστήκαμε ήταν απόλυτα συνεπής απέναντι μου. Σε αυτό το διάστημα είχα δεχθεί πάνω από 10 προτάσεις για να αναλάβω άλλες ομάδες. Στο τέλος προέκυψαν κάποια δικά μας εσωτερικά οικογενειακά θέματα τα οποία δεν θα ήθελα να δημοσιοποιήσω γιατί θα πρέπει να σας πω ότι το διάστημα που ήμουν εκεί ένοιωθα τον ΠΑΟΚ ως οικογένεια».

Αναφερόμενος στην ΧΑΝΘ ο Γιώργος Ζαφειρούδης δήλωσε:

«Ήρθα γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο έμψυχο υλικό της. Από την άλλη πλευρά οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Πρέπει να μπαίνουμε κάθε φορά στο γήπεδο σα να έχουμε να δώσουμε το τελευταίο μας ματς. Όλα είναι τελικοί για εμάς , δεν υπάρχουν περιθώρια απωλειών».

Για το αν έδωσε προτεραιότητα σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα ο Γ. Ζαφειρούδης λέει:


«Αυτό το οποίο προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να κάνω είναι να ενεργοποιήσω την φιλοδοξία των παιδιών. Να σκεφτούν ποιοι είναι οι ίδιοι, που βρίσκονται, πως πρέπει να αντιλαμβάνονται την παρουσία τους στην ομάδα. Η Γ΄ Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια