Νέος πρόεδρος στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Σταύρος Κουκάκης

Ο Γιάννης Κουτραφούρης δεν είναι πλέον ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ύστερα από 27 χρόνια παρουσία σε αυτή τη θέση, με τον Σταύρο Κουκάκη να αποτελεί το διάδοχό του.


«Ήρθε η ώρα να γίνει η αλλαγή», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Γιάννης Κουτραφούρης, μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Μεσσηνίας. Ο πολύπειρος παράγοντας υπηρέτησε στη θέση του προέδρου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για 27 χρόνια, φτάνοντας στο σημείο να γίνει ένας εκ των κορυφαίων παραγόντων του ελληνικού μπάσκετ επί σειρά ετών, καθώς δεν είναι κρυφό πως ήταν μεταξύ των πιο έμπιστων συνεργατών του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ.

Στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε, έγινε γνωστός ο διάδοχός του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σταύρο Κουκάκη, με τον Αρκά πρώην δημοσιογράφο και επί σειρά ετών παράγοντα στο μπάσκετ της Περιφέρειας να αποτελεί τον «εκλεκτό» για τη θέση του προέδρου. Αξίζει να αναφερθεί, πως ο κύριος Κουκάκης θα αποτελέσει το δεύτερο πρόεδρο στην ιστορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αφού από την ίδρυσή της το 1991, ο κύριος Κουτραφούρης ήταν ο μοναδικός που διετέλεσε σε αυτή τη θέση.

Ο ίδιος ο Γιάννης Κουτραφούρης, που θα παραμείνει στο Δ.Σ. ως μέλος, έκανε στην «Ελευθερία» αναφορικά με την αλλαγή αυτήν, το εξής σχόλιο: «Ηρθε η ώρα να γίνει αυτή η αλλαγή. Ημουν για μεγάλο χρονικό διάστημα επικεφαλής και ήρθε η ώρα να βγουν πιο νέα παιδιά μπροστά και να αναλάβουν να τρέξουν το μπάσκετ της περιοχής. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο ως ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ο Σταύρος Κουκάκης είναι εξαιρετικό παιδί και φίλος όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστεί».

Το νέο διοικητικό σχήμα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, λοιπόν, είναι το ακόλουθο:

Πρόεδρος: Σταύρος Κουκάκης
Αντιπρόεδρος Α’: Χρήστος Δαμουράς
Αντιπρόεδρος Β’: Μιχάλης Βακαλόπουλος
Αντιπρόεδρος Γ’: Παναγιώτης Παγκράτης
Γενικός Γραμματέας: Θανάσης Μακαρούνης
Ταμίας: Νικήτας Βεργινάδης
Ειδικός Γραμματέας: Παναγιώτης Τσιμπούρης
Μέλη: Σπύρος Παυλάκος, Παναγιώτης Μάλαμας, Γιάννης Κουτραφούρης, Σπύρος Ηλιόπουλος


Φώτο (από αριστερά προς τα δεξιά): Σταύρος Κουκάκης, Θανάσης Μακαρούνης, Γιάννης Κουτραφούρης, Μιχάλης Βακαλόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια