O Παναγιώτης Γιαννάκης στο Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης-Φωτορεποτάζ

Το Ελληνικό Κολέγιο, στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων του, επισκέφθηκε πρόσφατα ο… θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και νυν προπονητής του Αρη, Παναγιώτης Γιαννάκης.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει κατακτήσει κορυφαίους τίτλους σε επίπεδο συλλόγων αλλά και εθνικών ομάδων και έχει διακριθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση έχει συμμετάσχει τόσο ως αθλητής και όσο και ως προπονητής.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αφού παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Λυκείου και καθοδήγησε τους προπονητές , μίλησε στους μαθητές-αθλητές και τους εμψύχωσε τονίζοντας ότι ο πρωταθλητισμός πρώτα ξεκινάει από το σχολείο με την αποτελεσματική μελέτη, την άριστη συμπεριφορά και το υψηλό ήθος που θα πρέπει να επιδείξουν ως μαθητές.

Ο Πέτρος, η Έμμυ και η Ιωάννα Φουντά ευχαρίστησαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την παρουσία του και τις πολύτιμες συμβουλές του προς τους μαθητές, τονίζοντας ότι ο μεγάλος αυτός αθλητής είναι το πρότυπο για όλους αυτούς που θέλουν να κατακτήσουν την αριστεία μέσα από σκληρή δουλειά, ήθος, επιμονή και υπομονή, και αυτός με τη σειρά του υποσχέθηκε κάθε βοήθεια στις αθλητικές δράσεις του σχολείου.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια