Γυμνόπουλος: «Νιώθω απογοήτευση από την στάση και την νοοτροπία των παικτών μου»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Φοίβος Γυμνόπουλος στο basket247.gr για τους παίκτες του στον Αίαντα Ευόσμου καθώς διαπιστώνει αλλαγή νοοτροπίας στις προπονήσεις. Αναλυτικά:

«Νοιώθω απογοήτευση με την στάση και την νοοτροπία των παικτών μου. Αισθάνομαι και μου το δείχνουν τελευταία από την διάθεση τους και την προσπάθεια τους στις προπονήσεις πως έχουν επαναπαυτεί από την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και από το ότι ηττηθήκαμε από τους πρωτοπόρους πολύ δύσκολα (παρόλα αυτά ηττηθήκαμε) και από την ως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα των νέων.

Παιδιά 19-20 χρονών (αλλά και οι άνδρες μας)που δείχνουν τέτοια σημάδια και δεν έχουν όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες, που να συνοδεύονται από άπειρη δουλειά δυστυχώς για μένα σημαίνει:

-ότι ίσως έχουν φτάσει στο πικ των δυνατοτήτων τους και δεν αντέχουν άλλο την πίεση του πρωταθλητισμού (σκληρές προπονήσεις και απαιτήσεις).

-πως με τέτοια νοοτροπία δύσκολα να έχουν κάποια εξέλιξη για το υψηλότερο επίπεδο στον χώρο. Ελπίζω να κάνω λάθος και η συνέχεια να είναι διαφορετική όσο αναφορά την σπίθα την φλόγα και την θέληση τους που κάπου στα μέσα μετριάστηκαν.

Το μότο μου είναι και αυτό που προσπαθώ να περάσω : «Να λες στα παιδιά να μη σταματούν να προσπαθούν τον ουρανό να αγγίξουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια