Συνεχίζουν την προετοιμασία στο Βελβεντό οι παίδες και οι έφηβοι του Αρη-Δηλώσεις Κυριαζή-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Στο Βελβεντό βρίσκονται από την περασμένη Κυριακή το παιδικό και το εφηβικό τμήμα μπάσκετ του Αρη, όπου στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις, που υπάρχουν εκεί, οι «μικροί» του συλλόγου, υπό τις οδηγίες των προπονητών τους, Ανδρέα Κεσαπίδη και Γιώργου Κυριαζή, πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας χρονιάς.




Το πρόγραμμα των μικρών αθλητών  περιλαμβάνει ημερησίως ως επί το πλείστον τρεις προπονήσεις, με στόχο τόσο την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης όσο και την εκμάθηση των μυστικών του αθλήματος στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της περιοχής.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής του εφηβικού τμήματος, Γιώργος Κυριαζής, τόνισε σχετικά: «Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά και όλα τα παιδιά, αλλά και εμείς οι προπονητές, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ο Αρης τα τελευταία χρόνια έχει ‘υιοθετήσει’ αυτόν τον τρόπο προετοιμασίας, που κινείται σε πιο επαγγελματικά πλαίσια, καθώς θεωρούμε ότι κάνει καλό στην ομάδα, δεδομένου ότι επιτυγχάνεται το ‘δέσιμο’ μεταξύ των παικτών. Επίσης, οι κλιματολογικές συνθήκες σ΄ ένα τέτοιο μέρος είναι ιδανικές για προπονήσεις».

Τέλος, να σημειωθεί ότι τα δύο τμήματα θα επιστρέψουν την Παρασκευή (31/8) στη Θεσσαλονίκη, με τους αθλητές να προπονούνται κανονικά το πρωί του Σαββάτου και εν συνεχεία να έχουν ρεπό. Μάλιστα, οι έφηβοι την Τρίτη (4/9) θα δώσουν και το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ανδρική ομάδα της Ευκαρπίας (Α΄ ΕΚΑΣΘ) σε ώρα και μέρος, που δεν έχουν ακόμα οριστεί.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια