Ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλη και έφυγε από την Φενέρ η Μακ Κάουτρι

Μια μεγάλη απώλεια για την Φενέρ Μπαχτσέ είναι σίγουρα η αποχώρηση από την ομάδα της Έϊντζελ Μακ Κάουτρι της Ατλάντα Ντριμ που ίσως της στοιχίσει τόσο σε Τουρκία όσο και σε Ευρωλίγκα.







Όπως γράφει το www.sportshero.gr η αμερικανίδα διεθνής γκαρντ σε ανακοίνωσή της στο instangram μίλησε για φυλετικές διακρίσεις στην Φενέρ Μπαχτσέ. Στην Τουρκία απαγορεύονται οι σχέσεις  ανθρώπων του ιδίου φύλου και η ομοφυλοφιλία αποτελεί λόγο για διακοπή συμβολαίου.

Η Μακ Κάουτρι ανακοίνωσε και επίσημα ότι έχει δεσμό με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μπραντ Ελίζ και στον λογαριασμό της στο instangram ανέφερε ότι υπήρξε επέμβαση στην ιδιωτική της ζωή και μάλιστα πιέστηκε να στείλει στα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας επιστολή αποποίησης μιας τέτοιας κατά την Τουρκία άνομης σχέσης με πρόσωπο του ιδίου φύλου.

Είπε όμως παράλληλα ότι οι σχέσεις αγάπης και σεβασμού με τους οπαδούς της ομάδας παραμένουν αλλά διακόπηκαν με ένα λόγο τις διακρίσεις της Τουρκικής κοινωνίας. Να γιατί λοιπόν αποχώρησε η Μακ Κάουτρι και η απουσία της ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στο φάϊναλ φορ της Ευρωλίγκα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια